Online Diary ~ Kisah Qaseh Andrea ~: x suka org balas mesej pendek2~

Followers

Friday, 13 January 2012

x suka org balas mesej pendek2~


situasi :
1)'awk da makan?'
"blum"
2)'tgh watpe?'
"nothing"
3)"tiket bas dah beli dah"
'K'
*aiyoooo

pernah rse annoying x org balas msj pndek2..?
aku plg anti ok !
tp siyez, mmg annoying kan..?
kita punya la semangat bg msej panjang2 kt dia..
balas pendek2 jek..
paling x suka org balas
k, x, thx, n mcm2 lg la..
adoiii..
susah sgt ke nk taip
at least kalau xnk balas pnjang2 pun..
bg penuh la ejaan tuh..
okey, thanx, kan sedap cket mata memandang..

mesti la kadang2 terasa..
marah kt kita ke..? x ske ke kte mesej dia..?
atau mmg diri tu dah memang malas..?? 
hahahahaha

byk wehh org2 sekeliling aku yg mcm tu..
x kisah pun sebenarnya..
sje nk tulis pasal benda ni..
even bapak aku pun sme..haha
bestfren aku si artis tu pun sme..
n buah hati pun sme !
mmg jenis x suka mesej nk wat cmner kann..
annoyed je bila mesej..
hahaha
so, better x yah mesej..
kol je senang ! =)

ni xder la nk hentam sesape..
kan da ckp td..sje je nk tulis..
lagipun ni blog aku..
suka hati lahh..hihi


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 comments:

  1. hahahaha.... aku tgk keadaan lah.. lau x de krdit aku balas ringkas2 jek lah..huhuhuhuh

    ReplyDelete
  2. i ada je kene mcm tu....i pon balas mcm tu gak....malas tanya soklan kt dia n biar je mcm tu...huhu...last2 dia yg tanya soklan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen