Online Diary ~ Kisah Qaseh Andrea ~: aku peminat filem hindustan !!

Followers

Saturday, 14 January 2012

aku peminat filem hindustan !!


nmpak x tajuk kt atas tu..?
yes ! i am !
aku mmg glerr hindustan..
xtahu la nape..tp mmg suka !
especially filem SRK..!
adoii..mmg peminat no.1 wehh..
ape je filem dia belakon aku mmg suka !
kuch kuch hota hai..?



hohoho..feveret gler tuhh !
dgn kabhi khushi kabhi gham..
tgk byk kali pun x kesah !
still akan menanges !
lantak la kalau org nk ckp aku poyo ke, cengeng ke..
ader aku kesah..??
kdg2 aku bygkan SRK ni macam buah hati sendiri !
muka pun mcm lebih kurang sme jek..
*eh, terperasan pulakk..
ape boleh buat..hihi
mostly kawan2 aku pun peminat setia hindustan..
zack, fiza, yaya, ayra mira..
sume ni melayan !hehehehe

eh jap, bukan stakat SRK je aku minat..
itu die hard fan..hihi
aku minat jugak amir khan, salman khan,
yg mne khan2 tu sume minat lahhh..hihi
shahid kapoor, amitabh bachan..huishhh..
siyes aku minat ! hehehehe

tp kan, kdg2 cter hindustan yg latest2
x ley lwan hindustan dulu2..
yg skang ni sume nk dedah..
kualiti tu kdg2 xder pun..
lagu pun dah x best =(
yg dulu2 punyer lagu..
siap hafal lg ok ! hehehe

mmg cter hindustan ni tangkap emosi lahh..
lagu, jalan cter, hero/heroin pun pandai belakon..
aku igt lagi, cter 3 idiot..pnah tgk..?
siyez, aku ske gler cter ni..
walaupun bukan SRK yg blakon..
menangis2 aku tgk ngan member2 kt cafe tahun lepas...
yg peliknyer..roomate aku x nanges pun..?
hmm..disorder la tuh..*dia da terang dlm blog dia..hihi
kdg2 aku berangan..
kot2 la jalan cter hidup aku mcm cter hindustan..hahaha !
yg happy ending je memanjang.. =)

antara cter yg bjaya buat aku menanges :







byk lagi sebenarnya..hihi
kesimpulannya..aku mmg glerr hindustan !
lebih lg dri glerr korea !
even, masa skolah dulu..
prnah buat psembahan tarian bollywood
utk hari guru..kah3
lawak glerr mse tu..tp suka !

so, sesape yg minat hindustan tuhh..
kita SERUPA..
=)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comments:

  1. kita SERUPA lah!
    hee
    mmg minat giler lah hindustan..dari kecik lg..
    cuma citer skunk xbest sgt n lagu pn kureng jerk..xknl sgt pelakon skunk..huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen