Online Diary ~ Kisah Qaseh Andrea ~: ~tentang dhia~

Followers

Tuesday, 31 January 2012

~tentang dhia~


nk tulis cket je ni.
buat ilang bosan + xley tdow
hmm..td tgk drama tentang dhia..
org lain dah lme layan cter ni
aku bru je nk tgk
time cter ni tgh meletup aku x tgk..
sbb?kolej aku xder tv..
nk tgk on9, tenet tersekat2..
so malas la nk follow cter ni disebabkan cter ni bersiri
at the end, mse last episod cter ni dulu,
aku tgk status kt fb
blambak2 la pulak org post pasal cter nih
yg laki pun ader yg ngaku nanges2 tgk cter ni..
so aku pun curious la best sgt ke..??
then, tgk2 ader member yg ader full download cter nih
pe lg, copypaste lahh..hahaha

and baru arini terasa nk tgk..
siyes, baru espisod 4, aku da nanges !
motipp..??
jarang cter melayu yg ader jalan cter cmni..
sedih glerrr !!
byk buat aku terfikir
walaupun bru tgk episod 4..
so nnty bila2 free sambung tgk lg.
maklumla, cuti2 pun aku kerja..
so kne cri mood yg btul2 sesuai utk tgk cter nihh
tangkap leleh weyhh..!! hahaha



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen