Online Diary ~ Kisah Qaseh Andrea ~: 2013

Followers

Friday, 6 September 2013

You Are in My Heart :)

Tak lengkap hidup seseorang tanpa bestfriend kan? lagi best kalau bestfriend tu gila2 macam kita jugak. ahahahahaha. rindu woii dekat kawan2 ukm.. sekarang semua pakat bawak haluan masing2.. ada yang kje kt Puspakom, ada yang jadi cikgu, ada yang kje dengan orang Jepun..hebat2 semua kawan2 aku ni. Alhamdulillah, tumpang gembira untuk diorg semua. InshaaAllah, one day rezeki aku pulak. 3 tahun kat ukm, kitorg ni dah macam adik beradik dah. antara orang yang paling rapat dengan aku Ponti, Miyako, Yaya, Diya, Mira, Kinot, Zack, Fahmi, Fidos. diorg ni banyak gila dah tolong aku time susah ngan senang. dari bab pinjam moto sampai la tolong buat eseimen.. kikiki. rindu ahh nak lepak kat fac smpai 2 3 pagi, kadang-kadang sampai x balik bilik, buat tesis punya pasal. rindu nak lepak2 kat Fariz Maju makan maggi goreng xnak sayur dengan roti France Toast Cheese. dekat abang jual burger kt KTM tu pun aku rindu jugak. #ehhhhh..!! hahahahaha. dengan kawan2 la nk berseronok bagai..karok x ingat dunia, prank birthday, mandi hujan, panjat pagar, tiru eseimen (opppsss ! hahaha), sessi luahan perasaan, feeling2 atas pokok kat Kedah, group eseimen yang x pnah berubah (kecuali ada la sorang tuuu, xmau group ngan kitorg dahh, mohon zack terasa :p ).paling rinduuu nak makan ayam penyet dekat Hentian Kajang..kat cni xde org jual ayam penyet..kalau ade pun, tempe dia x samaaa (-.-"). bila dah abes belajar ni, terasa wooo jauh dari kawan-kawan. contact pun sekadar dekat Facebook dengan Twitter je. nak kol atau mesej pakai hp, kedekut kredit pulak kannnn..dengan Hezwan xde lah rindu mana pun. x smpat nk rindu, jumpak pulak kat tmpat kje. bhahahahahahaha. tapi dengan kawan-kawan yang lain, hmmm.. hanya doa yang mampu dititipkan buat kalian semua. hehehe. panggilan Atan pun dah jarang kedengaran..dulu nama Atan la paling femes..bhahahahaha ni sume yaya punya pasal..dia mmg suka bagi nama pelik2 kt kwn2 dia..kekal pulak tuu..hahaha. dan x dilupakan jugak dekat kawan-kawan coursemate Komunikasi dan Dasar Awam atau lebih glamour dengan KODA, rindu kalian jugakkkk.. rindu kot dekat jodoh aku si Joanne tuuu.. nanti time konvo, wajibbbbb tangkap gambar 1 kelas okeyy. and x lupa jugak kepada lecturer yang sudi melayan perangai kami ni yang suka datang bilik lecturer sesuka hati..hehehe. InshaaAllah, kita akan jumpa semula masa konvo nanti. waiting for 26 Oktober 2013 ! :)) aku amek cuti 10 hari woiii untuk konvo nihh.. hehe

p/s : click utk gambar besar :p
this is KODA..!
my beloved roomate, Diya :)

ni abang kami yang kuat buli adik-adiknyaaa :p

rinduuuu nk pegi Cameron lagi :')

kenangan Citrawarna 2012 :))

yg penting, tesis siapppp..!! 
kenangan UNIMAS 
zaman 1st year dulu. ahahahaha

rinduuu pulak nk jadi cikguu..rindu anak-anak murid. hihi

rinduuu geng praktikal Kementerian Pelajaran Tinggi

eh, terselit pulakk..hahaha this is one of my bestfriend too..
tp dia special cket laa..banyak dia tlg dalam eseimen aku dan pemberi semangat! hihi

walau dimana sahabat-sahabat aku ni berada, aku doakan mereka semua berjaya dan xkan lupakan antara satu sama lain. :) yang mana x sebut nama tuu, anda tetap dalam ingatan. hehe

the very best moment, diorg celebrate my birthdayyy :))
hahaha board org len penuh dgn notes, board aku dri 1st year penuh dgn
gambar jee (-.-")
lepas ni turn kita pulak sarung jubah hijau macam kak Fida chantekk..!! hehe


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen