Online Diary ~ Kisah Qaseh Andrea ~: Magic of the Night 2012 !!!

Followers

Tuesday, 11 December 2012

Magic of the Night 2012 !!!


Magic of the Night..!! itu lah tema untuk dinner Pusat Media dan Komunikasi tahun ni. Gerranddd sangat bebudak ni sume melaram malam tuu. bila lagi kan nk berkumpul ramai2 dengan junior-junior. in fact, dinner ni untuk meraikan pelajar2 tahun 3 sebenarnya. sebab kitorg dah nk pegi praktikal sem depan !! so inilah dinner terakhir untuk kitorg. lepas ni kalau ade lagi dinner, kitorg akan dijemput sebagai alumni jeee..so enjoy the last dinner with them ! siyesly, sebak hati bila teringat yg tu adalah dinner terakhir kitorg secara officially. bape kali ntah air mata ni mengalir. hahahaha. even masa budak2 1st year buat persembahan lagu "memori tercipta" pun aku boleh menanges. adoiii..sensitif betul..! paling best aku rasa, video pensyarah. xsangka diorg pun sanggup buat video untuk tontonan kitorg sume. video tu pulak mmg original...! x kan dapat punya dekat Youtube atau mana2. aku nak softcopy video tu tapi rsenya mcm xkan dpt je..huhu..video pensyarah menyanyi+ joget2 mmg mahal la kan nk bagi dekat student ! hahaha. rasanya semua org pun enjoy kot dengan dinner malam tu..bergambar sakan plus dinner kali ni ade anugerah2 mcm ala2 ABPH gituu..hahaha. tahniah diucapkan dekat Fidos ( Anugerah Pelajar Paling Popular), Ketam (Anugerah Paling Versatil), Dewi (Anugerah Paling Kreatif), dan Zack ( Anugerah Penglibatan Pelajar). x lupa jugak untuk Prince and Princess of The Night. x sangka bff aku Iwan Hezwan boleh menang Prince malam tu. tp dia deserve pun untuk dapat. pakaian dia gerrand kot..boleh terbang2. hahahaha. untuk Princess pulak, mmg xde sape boleh nafikan kecantikan kak Nadia malam tu. mmg macam Princess ! sbb selalu dtg kelas biasa2 jee..sekali dtg dinner, amek kau ! cantik gila ! kesimpulannya, Dinner kali ni mmg gerrannddd..dengan Gimik dri junior yg awesome, MC yang hensem dan cantek2, Ketua Pengarah Dinner yang sangat berdedikasi dan komited, ajk2 Dinner yang bagi komitmen yang terbaikkkk termasuk la aku yg sebagai ajk bagi Post Jamuan. makanan sedap gler kan..?? hehehe tgk la sape yg pegi food tester mse tu.hewhewhew. kepada Husna jugak selaku pengarah Protokol, jangan sedih2 yerr..anda dah buat yg terbaikk..!! and x lupa jugak kepada perasmi dan penaja utama dinner kali ni, Timbalan Menteri Kementerian Pengajian Tinggi, yg sudi menaja dinner kami last2 minit. dan terima ksih jugak sbb sudi hadir bersama Isteri. :) kepada rakan-rakan KODA, jangan lupakan kenangan kita yerrr...selalu2 la keep in touch sesama kita. banyak sangat kenangan dengan korang. aku sayang korang ! :)


Dinner kali ni sangat menggamit memori..! mari mengupload gambar dinner !!


mari start dengan gambar Dinner dgn makanan !! yummyyyy!!
pilih laa..mcm2 ade..hihi. credit to Pijo ! amek kt blog dia.

Afie adalah MC malam tuu..with Ketua Pengarah Dinner, SalasaMurni :)

perasmi dan penaja utama, Datuk Shaifuddin :)

tema Magic of The Night. usher pun kne la macam ala2 nenek kebayan! hehe

rehat sebentar bersama dessert yang sangat sedap!

Drakula dengan pemenang Anugerah Paling Popular.
untunglahhhh~

dgn Ketam.. pemenang anugerah Paling Versatil


aku suka yg ni ! hewhewhew
pemenang Anugerah Penglibatan Pelajar dan Anugerah Paling Kreatif

bersama Prince of the Night !! fokus dekat cincin! hehe

Mira, Lin, aku, Ana n Hezwan

Drakula mengamukkk..!! Fahmi rela je tuhhh..haha

yang berbaju Pink tu la Princess of the Night !! kak Nadia cantekk !

kami adik beradik since 1st Year. hehe

dengan CT. EH ! silap..dengan Pija elai. hehe

the Most Charming and Gorgeous of the Night :)

Komunikasi Media Tahun 3. mintak izin yerr :)

Komunikasi dan Pengurusan Maklumat Tahun 3. mintak izin jugak yerr :)

Junior 2nd Year :)
1st Year Student. sorryyyyy...terambil dekat fb junior. mohon kebenaran yerr..

The Most Precious People in my life. A part of KODA..!! sayang korang !

okeyyy, gambar berakhir dgn dessert lagiiiiii. nak buat camner, hidup aku ni
makan jeeee..hewhewhew

Sekian sahaja entry Dinner MENTION dari saya, Atan. hahahahahaha gila lahhh..nama ni dah komersial. sume dok pakat panggil aku Atan. adoiiii ~ maap kalau ade gambar2 yg x sempat nk masukkan dlm blog ni.aku letak yg mne ade je.. huhu..pape pun korang tetap hensem dan chantek2 semua malam tuu..! ;)



























Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comments:

  1. I will miss all the time when we get together n always be supporter..we always make the day together...miss a lot..=)

    ReplyDelete
  2. erm sedihnya.. last sem kita...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen