Online Diary ~ Kisah Qaseh Andrea ~: kawan baik vs kawan biasa

Followers

Tuesday, 6 December 2011

kawan baik vs kawan biasa


korang sume ader kawan kan..?
kawan baik..? kawan biasa..? kawan kelas..? 
atau hanya kenalan atas kawan..?
sume ni pasti korang akan ader kn..?

aku pun ader kawan baik jugak.
kawan baik bagi aku is diorg ader time aku susah n senang..
dgr masalah aku..bg aku chill..rapat dgn aku..
bukan sumone yg buat aku annoying..!
aku bersyukur aku dpt kwn yg bagus..
yang x tinggal solat, yang pandai buat lawak, yang tolong aku time aku tgh xdek duit..
yang cari aku bila senang ngan susah..
yang x berkira pun dgn aku..
that's we call best fren..
we can have more than 1 best fren rite..?
but not all fren are best fren..
 


and jgn smekan kawan biasa dgn kawan baik ok !
of course la aku akan lebihkan kawan baik aku dulu..
layanan pun mesti la x sme..
sbb ader beza kawan baik dgn kawan biasa jekk..
so, xyah nk tacing sgt lah yerrrr~

ni sume kwn2 aku yang aku anggap kawan baik dalam hidup aku..
yaya, fiza, miyako, zack, hezwan, afie, fidos, mimi, fiza uum, aslam..
diorg ni mmg rapat dgn aku..share problem sme2..
so, yg bukan nama di atas, bukan bermaksud anda bukan kwn saya..
anda tetap kawan2 sye, tp diorg tetap kawan baik saya..huhu

*ader sbb aku tulis bnda ni..ader la kesnyer..xyah nk wat assumption bukan2..
nak tahu, taye sendiri kt aku !
kang ade pulak mne2 pihak yg tacing bila bce post aku neyhh~
maaf okeyhh ! juz luahan hati jekk..

*thanx sudi baca*





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen