Online Diary ~ Kisah Qaseh Andrea ~: ader ape dengan cOurse aku..?? komunikasi dan dasar awam,UKM~~

Followers

Thursday, 22 December 2011

ader ape dengan cOurse aku..?? komunikasi dan dasar awam,UKM~~


dulu..masa dpt result tawaran msuk U
 rse hancur hati glerr sbb xdpt cikgu..huhu

apa yg aku dpt..
TAHNIAH, anda berjaya ditawarkan ke Universiti Kebangsaan Malaysia..
then, bila tgk cOurse..
Komunikasi dan Dasar Awam...erm..
cOurse ape tuhhh..??? *padahal sendiri pilih mse isi form dulu
TAPI..segalanya berubah !
aku happy glerr dpt cOurse nihh !
walaupun course ni agak berat bagi aku,
aku bersyukur dpt cOursemate yang..
BAIK, SEMPOI, SETIA KAWAN, GLER2, 
kitorg dah mcm satu FAMILY
KODA stand for Komunikasi dan Dasar Awam..

kt bawah ni antara KENANGAN gambar
yang sgt chantekk bg aku !
gambar ni diambil pada 20 Disember 2011
sgt smart dgn baju kOrporat kitorg..hihi
*klik utk gambar yg lebih dekat..ok!


ini gambar formal kitorg..suka gler gmbar nih ! cari la aku~ hihi





yg kat atas ni gambar kandid..huhu.
pandai abg photographer tu knekan kitorg..
sbb nk candid yg natural !
ini lah hasilnya !!






zack mmg terbaik lahh..!! haha






we in pink cOlour~~ huhu


conclusion nyerrr..aku ske cOurse aku nihh
susah ader..senang pun ader..huhu
lecturer pun best !
actually, peluang kerja byk kot nnty !
kt mne2 pun boleh msuk..
komunikasi kannnn..hihi
bercakap jelahh dlm kelas..haha !

lepas ni, naik semester baru akan lebih bz..
sO, get ready koda..!
harap kita semua dpt fokus dengan jayanya..huhu

okeyy, that's all..kih3
*thanx sudi baca*





eh, iklan jap..haha
bersama fahrin ahmad
jOin program Perisan Buat Wanita..
best glerr..!!
 kbaiiiii~

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen