Online Diary ~ Kisah Qaseh Andrea ~: " Gemerlapan Klasik Kontemporari "

Followers

Monday, 31 October 2011

" Gemerlapan Klasik Kontemporari "

okeyyy...entry kali ni juz nk share mOment2 yg ader sebelum n selepas dinner MENTION..mcm2 dugaan jugak la kne tempuh..huhu..btw,entry ni jugak nk berterima kasih sgt2 dekat insan2 yang byk menOlong aku..^^

1st skali mesti la nk ucap thanx dekat abg zul..! tanpa abg zul, xdpt lerr aku nk pkai baju chantek2 mlm tu..dugaannyer,mula2 g umah abg zul,da bkenan dkt 1 kebaya gold2 gitu..tp bila balik,try tgk x sesuai coz bju tu cm besar cket..hampa..T.T..balik bilik trus xley tdOw sbb pk bju pe lak nk pkai ni..esOk tu da dinner da..then,mlam jumaat tu jugak serbu umah abg zul lg nk tgk baju lain..last2 abg zul bg baju pengantin bekas isteri dye kt aku..terharu glerr! mmg pkai baju pengantin la malam tu..hehe

merah u ollz~ thanx abg zul !
        
miyako,aku n yaya..tgh2 mlm test baju ni kt bilik fiza!
      
settle sal baju, nk berterima kasih jugak dekat member2 baik aku yg bsama2 dengan aku sebelum n selepas dinner ni..thanx kepada hezwan sbb dye yg tayekan dkt abg zul pasal baju dinner..thanx hezwan !


thanx kepada miyako@mira..dua kali dye bawak aku g umah abg zul sbb baju..bukan tu je,mira jugak byk tlg  kalau aku ader pape masalah especially yg bkaitan $$..huhu thanx mira!


xlupa jugak thanx kepada my rOomate,Diya..diya pun byk susah payah utk aku..sebelum g uma abg zul,kitorg g jenjalan kt kajang sbb nk tgk2 baju utk dinner..diya yang susah2 masuk setiap butik n taye dekat pemilik butik tu..diya jugak sanggup spOnsor rm50 kalau aku xdpt baju kt uma abg zul.Diya jugak la yg make over aku utk dinner tu..tOgether wif her friend shasha..aku,mira n yaya telah di mekap dengan jayanya oleh dua org gadis yg sweet2 nih..hehe..thanx diya !! muahh !


x lupa jugak thanx utk fiza yang sentiasa ader utk membantu..fiza plg excited nk tgk kwn2 dye chantek mlm dinner tu n dye jugak tlg diya n shasha dlm makeover kitorg bersama2 ain amirah@mekchik..thanx kOrang!

settle sebelum dinner..mse dinner pulak..mmg awesOme ! kawan2 aku sume chantek n hensem2..mmg menjadi tema malam tuh..makanan dinner lak not bad la walaupun sebenarnya aku harapkan ader dessert puding mcm dinner2 sebelum ni tp xder..huhu..overall,aku puas hati dgn pjalanan majlis tu..dpt kumpul ramai2..senior,junior sume ader..mmg happening!

me n ana !
   
me n murni !
         
my cOursemate !


senyum......!!! ^^
                                


then,nk share la jugak kan...seumur hidup aku yg dah 21 tahun nih..xpenah pun dpt cabutan bertuah by persOnal ! meja bertuah ader la tp hamper yg kne kOngsi2..sO mmg xharap nk menang pun mlam tu..haha ! tp..x sangka la pulak..bertuah jugak nombor yg aku pegang malam tu..bukan sekali tp DUA kali nombor aku bertuah..*nombor yg berlainan..means dua kali jugak la aku g depan amik hadiah tu..hehehe..segan2~     
                                                                                  
aku ngan zack ! ok,aku ader dua..hehehe
        
nak tahu ape kitorang dapat..?? aku ngan zack dpt toaster..!!! hehehe..termakbul dOa kwn2 aku yg nkkan aku menang toaster malam tuh..weyhh,ni utk kOrang yg da byk tlg aku..sO,kalau nk makan roti bakar,mai je bilik aku anytime ok !

toaster yg aku dpt + perhiasan kuda..lecturer ckp kuda tu special gift dri isteri
vvip yg sponsor..original frOm philipines! thanx !!!
 rsenyer yg tu je kOt utk entry kali nih..rsenyer entry lepas ni juz nk share gmbar2 aku n member time dinner..gmbar yg aku ader agak terhad..huhu..so kne tggu dewi uplOad sume gambar..^^
thanx again buat semua yg telah membantu~ syg korang !
                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen