Online Diary ~ Kisah Qaseh Andrea ~: RAHSIA !

Followers

Thursday, 20 October 2011

RAHSIA !

post kali juz nk share ngan korang sal RAHSIA..bukan nk dedah rahsia sape2 tp it juz a word that we should understand..korang faham ke ape maksud RAHSIA..? mcm2 jenis rahsia yg kter ader..mcm2 jenis rahsia yg kte kne simpan..even setiap org dri kter ader rahsia masing2..even kte rapat mcm mner pun kalau bnda tu dah private,xyah la paksa dye utk cter..bikin pressure dowhh ! let say la kalau ko da terdengar ader rahsia antara sekian sekian org, juz relax la kalau org tu xnk cter n dye sendiri da ckp rahsia tu xde kne ngena pun ngan korang..xyah la nk sentap2..! aku faham mesti la korang panas hati sbb perasaan curious korang nk tahu sesuatu rahsia tu especially kalau bkaitan member2 rapat of course la korang akan rse korang mcm dipinggirkan kalau x share rahsia tu dgn korang tp dgn org len bleh plak..btol x..?tp juz positif je la..x semua bnda kte ley share..aku pun mungkin akan sentap kalau ader member2 yg wat cmtu kt aku..maybe akn merajuk..but think urself la..ape hak ko kalau benda tu da ckp RAHSIA..kalau bkenaan sumthing yg bley aibkan org ke,or pasal personal org yg kte je yg taw perlu ke kte share dgn org len..?tanggungjawab kte kan utk jge aib org..?so xyah la nk sentap2 ok?ko cme sentap sbb tahu yg ader rahsia yg ko xtahu tp ko nk tahu..itu jek.. yg penting kalau org tu ckp rahsia tu xde kne ngena ngan ko,percaya je lah n mmg xleh nk share,terima je la..bukannye sje2 xnk cter..its PRIVATE..so x yah nk argue knape ko xleh tahu..nme pun rahsia kannn...n lagi satu,kalau x cter rahsia tu,bukan maksud kte x cye kt dye..tp faham la..dye pun kne jge hati org yg cter rahsia tuh..kalau bnda tu mmg personal xkn nk cter..stiap dri kte mmg ade rahsia yg kte simpan..bohong la kte ni xde simpan rahsia pape..so xyah la ckp ko xde langsung rahsia utk tahu rahsia org lain..juz nk mintak 1 je..kalau btol benda tu x leh share,redha je..xya paksa2..sbb mmg ade SEBAB knape x ley share..sila hormat PRIVACY org lain..benda ni bukan nk bg sentap sesape..kalau ader yg tersentap,sorry.. = )

shhh..diam2 je keyhh !
                                        
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen