Online Diary ~ Kisah Qaseh Andrea ~: Kenangan Sukipt 2012

Followers

Monday, 12 November 2012

Kenangan Sukipt 2012




logo rasmi Sukipt 2012

okeyy.. post kali ni update pasal Sukan IPT atau Sukipt. aku bukan la atlet untuk Sukipt ni tp aku cme Sukarelawan bagi games Karate-Do. sukarelawan je punnn...tp xper, orang2 mcm kami pun penting jugak. kalau xde kami yg seramai 21 org sukarelawan bahagian Teknikal, sape la yg nk angkat kepingan mat gelanggang karate tuhh..? sape yg nk jge point karate? sape nk tolong jaga air..? muka2 ni la yg jd tulang belakang.. hehehe. hoiii..smpai lenguh2 badan ni dok angkat benda2 tu naik turun trak askar. huhu. Tapi, akhirnya kami berjaya jugak menjadi Sukarelawan yg berbakti kepada Universiti dan bukannya join benda2 lagha yerrr...huhu

Banyak kenangan kami sebenarnya. yelah, majoriti kelas aku join jadi sukarelawan. ada Afie, zack, Fidos, Fahmi, Ana, Mira, Yaya, Tini, Dilla, dan Lin. kitorg join bukan sebab duit jee tp pengalaman tu yg penting. mne pernah handle game Karate. tengok org berkarate pun xprnah. bagi aku, ni 1st time aku tgk pertandingan Karate depan mata. bertumbuk smpai berdarah2. lepas tu mcm2 bahasa Jepun boleh belajar dalam Karate nih.. yang penting kitorg ade kenangan dan pengalaman yang tersendiri bila join sukipt ni.

nk tengok gambar2 yg sempat kitorg amek dekat sukipt..? ni sume hari terakhir kami jadi Sukarelawan. Credit to Miss Kadok.

bersama Maskot Sukipt. femes dia ni. sume org nk bgmbar dgn dia.
comel la maskot ni. org ckp musang. yeke?
poyo je semua ! hahah
kami lah Sukarelawan Sukipt !
                                                                 
berakhir sudah kerjaya sebagai Sukarelawan selama seminggu. tiap2 pagi berjalan kaki pegi ke Dataran Gemilang. nasib bek la x jauh sangat.. Terima Kasih kepada zack sebab tumpangkan mse balik kolej. Terima Kasih jugak kepada Encik Razlan dengan Encik Helmi dari UPNM. terima kasih sebab belanja kitorg KFC. dan yang paling penting, kenangan naik trak askar mse nk htr barang2 karate balik USIM. perghhhh !! da mcm naik roller coster. tragis gler. hahahaha.

lepas ni kalau ade job sukarelawan, panggil la kitorg ! sedia membantu. hihi :)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen