Online Diary ~ Kisah Qaseh Andrea ~: reunion 6 ungku omar~~

Followers

Thursday, 9 February 2012

reunion 6 ungku omar~~


7/02/12
tarikh yg berjaya buat kitorg
sbb bjaya buat reunion form 6 Ungku Omar
lokasi yg dipilih adalah Sempeneh, Batu Kurau
alhamdulillah..ramai jugak yg dtg..

sedih jugak ader member yg xdpt dtg..
especially my besfren mimi ngan fiza
nasib bek syikin ngan dayah ader
make sure reunion akn dtg korang ader !
rasyid pun xdpt dtg..sedih2~

makanan yg ader super duper awesome !
bbq ayam berempah..thanx ayu !
sosej bakar, jagung bakar,
bihun goreng, mee goreng, kotiaw goreng
sandwich, air laici..

lepas makan, main air sungai ramai2..
main bola angrybird + belon..aku la yg beli..haha !
pas solat zohor kt masjid,
pegi umah cikgu ku..makan2 lagi..
sembang2, gosip2..hehe

btw, reunion ni sgt best !
thanx kpd yg dtg..
shah, thanx sbb bg aku tumpang kereta
zul ngan syikin, thanx sponsor jagung
hezwan, thanx tolong beli jagung..hahaha!
amir ngan fazlina..thanx 4 ur DSLR !
dayah, nnty kita buat sandwich sme2 lg keyhh !
ihsan, tahniah anda akan bertunang nnt !


u guyz are really awesome !
amboih..speaking la pulak..haha
tp dalam hari yg sme..
sedih..sbb xdpt htr MFA nk balik ipoh..
selalu sebelum dia balik, mesti jupe..huhu
sbb tu la dlm dilema nk pegi reunion ke x..
tp bila MFA bg pergi, aku pegi la..hehe
xper, nnt jupe lagi =)



buat member2..
nnt plan reunion lg keyhh
kali ni buat jauh2 cket klau boleh
shah handle marketing
cri sponsor ! hehe

okeyy, gambar2 ni sume aku download fb jek..
sje buat kenangan kt blog aku..hehe
thanx weyhh !!


sebelum~

selepas..yummy !!

nak makan, bce doa dulu..

diorg ni bila da jupe..haishhh ! haha
jom buat sandwich !




dah mcm pasang khemah kenduri lak.. haha


untunglahh sume da pakai kereta~

wif dayah~

err~ motipp ?
untunglahh artis ~
PPU Ungku Omar..reunion done !
dari belakang : azam, awek azam(x igt nama), aku, mira, alin, miza, shina, ifatin , ayu, syikin, dayah, amir, izzat
dok depan : zul, hezwan, muhsin, iskandar, shah, hakim


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 comments:

  1. Aku taw, anda pasti terlupa~
    Tapi xpe, meh aku tolong taipkan,
    Uchapan terima kaseh juga diuchapkan kepada Ifatin, Shina, dan juga Asmiza kerana tolong bersusah payah masakkan bihun goreng, mee goreng, dan koey teow goreng, respectively..
    Terima kaseh jugak kepada Amir Asyraf yang sediakan sos black pepper buatan sendiri..
    Dan terima kaseh jugak buat Ifatin dan Shah yang banyak menghabiskan kredit bagi menjayakan reunion yang dirancangkan ni..
    Akhir sekali, terima kaseh kepada semua yang sudi datang dan memeriahkan majlis Reunion PPU Ungku Omar tempoh hari~
    Alhamdulillah semua berjalan lancar~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen